KOM●IT

Profilfag: Kommunikation/IT A og Design B

 

Her dyrker vi den digitale kommunikation. Det kommunikerende menneske er i centrum, og du lærer at gennemskue den glitrende overflade, du ser på internettet, i film, på tv, i spil og hvor vi ellers støder på digital kommunikation.

Vi arbejder med computere, fordi du skal lære at bruge kommunikations-kanalen – men vi arbejder også med storytelling, dét at fortælle en god historie. Og den gode historie skal jo fortælles, uanset om du arbejder med kortfilm, computerspil, hjemmesider eller multimedieprodukter – kun fantasien sætter grænser.

I Kommunikation/IT lærer du at analysere og fremstille forskellige elektroniske produkter. Du lærer at forstå mekanismerne bag websider, plakater, computerspil og multimedieproduktioner, lige som du også lærer selv at formidle budskaber gennem de mange platforme. I arbejdet med medier kommer den mere humanistiske del ind i studieretningen, hvor fiktionsfilm og faktaprogrammer (og alt derimellem) bliver udsat for grundig analyse. Det giver dig en forståelse for den pulserende mediestorm, der hver dag rammer dig – lige som du også selv skal producere flere kortfilm og nyhedsprogrammer.

Kommunikation/IT og Design har som fag indbyrdes forbindelse og støtter hinanden. Det oplever man i tværfagligt samarbejde, ekskursioner og studieture.